Zo vier je je verjaardag tijdens de pandemie

Dé dag in het jaar die helemaal in het teken van jou staat: je verjaardag. Niets leuker dan al je vrienden en familie bij elkaar en een dag vol gezelligheid. Maar inmiddels heb je al een of twee verjaardagen middenin de pandemie moeten vieren en heb je deze helemaal anders moeten inrichten. Je hebt je creativiteit flink de vrije loop moeten laten gaan om er toch nog een knalfuif van te maken, of misschien ben je je verjaardagsfeestje nog steeds aan het uitstellen. Geen paniek, met een aantal creatieve ideeën kun je je verjaardag ook tijdens de pandemie in stijl vieren.

Verjaardag met visite

Staat je verjaardag om de hoek, dan ben je waarschijnlijk al helemaal in de huidige maatregelen gedoken om te zien of je deze met visite kunt vieren en hoeveel mensen je dan mag uitnodigen. We vieren onze verjaardag natuurlijk het liefst met onze favoriete mensen om ons heen. Als je visite kunt uitnodigen is het wel belangrijk om voldoende afstand te houden. Nodig je visite op verschillende momenten uit, bijvoorbeeld ’s ochtends een groepje en ’s middags een groepje. Of kies twee dagen uit waarop je je visite uitnodigt. Maak je huis na elk bezoek even schoon en ventileer de ruimte goed door een raam of deur open te zetten. Heb je de mazzel dat het op jouw verjaardag lekker weer is, dan is het natuurlijk ideaal om je verjaardag in de tuin te vieren. Omdat het onzeker is of je met je visite uit eten kunt gaan en ook eigenlijk niet zelf in de keuken wilt staan op je verjaardag, kun je heel gemakkelijk een Borrelbox bestellen. Je favoriete snacks kunnen dus gewoon worden thuisbezorgd.

Origineel verjaardagsfeestje

Grote kans dat jij met de huidige maatregelen niet het risico neemt om een groep visite thuis te ontvangen. Toch kun je ook dan je verjaardag prima vieren. Hoe dan ook, op jouw verjaardag sta jij centraal en hang je zelf de slingers op. Trek die verjaardagsoutfit dus gewoon aan en trakteer jezelf op een cadeau dat al lange tijd op je verlanglijstje staat. Laat je favoriete eten via De Bestelbox thuis bezorgen en organiseer een online pubquiz met je vrienden. Ook kun je denken aan een drive-in verjaardag waarbij je gasten in de auto voorbij rijden om je te feliciteren.

Verrassing organiseren

Is jouw vriend of vriendin nu jarig en heeft hij of zij helemaal geen plannen om dit te vieren? Zorg dan voor een leuke verjaardagsverrassing. Organiseer een online surpriseparty en laat iedereen er feestelijk bij zitten en een favoriet verjaardagsnummer zingen. Of laat iedereen een stukje vloggen voor de jarige en knutsel een verrassende video in elkaar. Laat deze samen met een verjaardagspakket bezorgen, met daarin bijvoorbeeld taart, kaarsjes, bubbels en slingers.

Laatste nieuws

In dezelfde categorie