Waar moet je aan denken bij een nieuwbouwhuis?

Als je jezelf de gelukkige eigenaar of eigenaresse van een nieuwbouwhuis mag noemen, dan ben je echt een geluksvogel. Veel mensen hebben die kans niet en zijn hier zwaar teleurgesteld mee. We proberen je zeker geen schuldgevoel aan te praten, dat is nergens voor nodig. Wat we wel proberen, is je nóg blijer maken met je huis. Je boft er maar mee en dat is logisch. Daarom willen we je een beetje helpen. Omdat je dit verdient. Zie het als een soort pre-housewarming-cadeau. Dit doen we in de vorm van een lijstje met waar je aan moet denken met een nieuwbouwhuis. We vertellen je precies over een aantal dingen die je in de nieuwbouwhuis zult moeten laten installeren en gaan hierbij globaal in op enkele aspecten daarvan. Dus, bij deze; gefeliciteerd en veel leesplezier!

 Badkamer

Natuurlijk, de badkamer. De ruimte waarin je jezelf elke ochtend voor de spiegel een motivational speech geeft die je klaarmaakt voor de dag. Of je doucht, kleed jezelf aan en poets je je tanden hier gewoon. Dat is ook een optie, maar het is wel minder leuk om over te vertellen. We hebben het al een beetje weggegeven, maar onder andere een douche, een grote (en bij voorkeur een kleine zoom-spiegel) spiegel en een badkamerkraan is op zich wel handig. Ook kun je er aan denken een mooi droog- en verwarmingsrek te laten installeren waar je je kleding en handdoeken aan kunt hangen. Daarnaast kun je kiezen voor een bad, eventueel een wc en natuurlijk onmisbaar; een mooi wastafelmeubel. Match dit allemaal een beetje bij elkaar en je hebt een mooi, samenhangend en fijn werkend geheel. 

Vloerverwarming

Als je een nieuwbouwhuis krijgt opgeleverd is het dé tijd om een vloerverwarming te laten installeren. Droogbouw, natbouw, ingefreesd of elektrisch; je hebt nu nog alle opties en je kunt hier dus mooi je voordeel mee doen. Erg fijn, en dan hebben we de andere voordelen nog niet eens genoemd. Het besparen van energie én de warme voeten zijn zeker iets om over naar huis te schrijven. Dat hoef je niet te doen, maar schrijf wel snel een brief naar de monteur van vloerverwarming.

Tuin

Een mooi aangelegde tuin is de plek waar je lekker met vrienden of familie kunt zitten, een drankje doen, liggen op een bedje, een barbecue organiseren en ga zo maar door; erg belangrijk. Vraag ruim van tevoren allerlei hoveniers om een offerte uit te brengen en sla materialen in, anders zul je lang moeten wachten. 

 

Laatste nieuws

In dezelfde categorie