Van der Valk hotels zijn ook in het buitenland te vinden

Wie kent ze niet, de van der Valk hotels. Het zijn hotels die iedere Nederlander wel kent en ooit wel eens heeft overnacht. Het biedt comfort, luxe en liggen meestal op een strategische plek waardoor je goed kan uitwijken naar grote steden of mooie natuur. Maar niet alleen in Nederland vind je van der Valk hotels, ook is naburige landen zoals Duitsland en België vind je deze hotels. In dit artikel vind je Van der Valk hotels in het buitenland die zeker het overwegen waard zijn om eens te bezoeken.

Van der Valk hotels in Duitsland

Stap in de auto en ga richting het oosten. In ons buurland Duitsland staan een aantal fantastische vd Valk hotels op fantastische locaties. Ballenstedt is zo'n mooi voorbeeld, waar een van der Valk hotel staat in een deels gerestaureerd kasteel. Hoeveel sfeer wil je in een hotel hebben? Of wat te denken van een van der Valk hotel in Wittenburg vlakbij Hamburg. Je overnacht hier midden in de natuur en tevens bevindt dit hotel zich vlak naast een skicentrum. Naast dat je je ski's uit de kast kan halen biedt het hotel zelf ook veel sportieve activiteiten aan, zoals je dan mag verwachten van een goed hotel.

Van der Valk hotels in België

Naar het zuiden toe herbergt in België ook een aantal schitterende van der Valk hotels, zoals in Gent en Antwerpen. Deze hotels in deze grote steden zijn een uitstekende uitvalsbasis om eens op stedentrip te gaan. Zo ligt het van der Valk Antwerpen vlakbij het centrum en kan je helemaal tot rust komen in de sauna of hamam. Zowel de van der Valk hotels in Antwerpen als Gent liggen dus in het hartje centrum en zijn daardoor heel goed geschikt om door de stad te struinen. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn makkelijk te bezoeken en als je je even wilt terugtrekken om uit te rusten kan je snel het hotel bereiken.

Van der Valk hotels in Luxemburg en Spanje

Maar niet alleen in Nederland, Duitsland en België zijn de van der Valk hotels vertegenwoordigd. Tegenwoordig vind je ook in Luxemburg en Spanje deze oerdegelijke hotels. In van der Valk Luxemburg Arlon kan je genieten van de prachtige natuur of uitwijken naar Luxemburg stad, die maar 30 kilometer verderop ligt. Houd je van warmte ga dan richting de Spaanse Costa Brava naar van der Valk Barcarola vlakbij de baai van Santa Pol. Verwacht hier geen massatoerisme als in het nabij gelegen Lloret de Mar. Je kan hier helemaal tot rust komen met een tapasbar, barbecue terras en fantastische uitzicht op de zee.  

 

Laatste nieuws

In dezelfde categorie