Toffe items voor in je tuin!

De zomer ging goed van start met een paar prachtige weken vol met zon maar inmiddels lijkt deze zomer meer op de herfst. Grauw, grijs en koud is hoe we dit seizoen beter kunnen omschrijven. Toch is de hoop nog niet verloren en gokken we nu op een prachtige nazomer. Het is tenslotte niet voor niks dat we het herfstachtige weer nu alvast hebben gehad. Dat kan in de herfst alleen maar mooi weer betekenen toch?! Om je tuin alvast een beetje klaar te maken voor als de zomer nog komt of om de zomer gewoon alvast een beetje in je tuin te halen hebben we hier een aantal leuke items voor je op een rij gezet.

Een grote loungeset

Een tuin moet comfort uitstralen. Het moet je een plek bieden waar je heerlijk neer kan ploffen net een koud (of warm) drankje en waar je voorlopig niet meer weg wilt gaan. Een tuin loungeset zorgt daar voor. Een loungeset is een grote bank die vaak voorzien is met een liggedeelte. Deze sets bieden niet alleen volop zitruimte maar je kan hier dus ook heerlijk op lounge. Lekker wegzakken onder het genot van een spannend boek of goed gezelschap. Daarnaast geeft een loungeset je tuin ook gewoon een hele fijne en uitnodigende uitstraling. Als je kies voor een all weather loungeset kan je deze ook het hele jaar door buiten laten staan waardoor je ten alle tijden kan genieten zonder dat je hem weer tevoorschijn moet halen. Ook als dat zomerse zonnetje zich dus nog laat zien in het najaar.

Een wandrek

Bloemen en planten horen gewoon in een tuin maar soms is een simpele bloempot of plantenbak wat saai. Dat kan beter dachten. Een van de nieuwere manieren om planten en bloemen aan je tuin toe te voegen is door middel van een wandrek. Een wandrek is, zoals de naam misschien al doet vermoeden, een rek voor aan de wand. Je zet deze neer of hangt hem op en in het rek kan je van alles planten. Je kan lossen planten erin zetten maar ook een bloempot aan bevestigen. Laat klimop erop groeien voor een natuurlijk ogend resultaat of hangt er leuke dingetjes aan ter decoratie. Ben jij grote fan van kleine lichtjes? Ook een lichtslinger kan hier tussendoor gewoven worden.

Een tuinkleed

Een tuinkleed is misschien een beetje een gekke gedachten maar de uitwerking is dat dus totaal niet. De tuin wordt in de zomer vaak ook wel de woonkamer genoemd omdat we dan voornamelijk buiten leven. Waarom kleed je, je tuin dan ook niet een beetje aan zoals een woonkamer. Met een tuinkleed geef je deze ruimte nog net dat beetje extra sfeer en hij is speciaal bedoeld voor buiten dus zal ook niet kapot gaan door een beetje regen op iets anders.

Laatste nieuws

In dezelfde categorie