Next level buiten leven

De grills, het bier, de muziek, de man cave – je hebt het allemaal al eens gehoord. Maar waar je het meest over hoort is het eten. We weten allemaal dat dit komt omdat gegrild eten zo verdomd lekker smaakt. Het enige probleem met buiten koken is dat het nooit helemaal wordt zoals gepland. Je bent misschien gewaarschuwd door een vriend die dat al eerder gedaan heeft om op je hoede te zijn voor onvoorspelbaar weer.

Buiten koken is puur plezier. Het is de beste manier om een band op te bouwen met vrienden en familie zonder je zorgen te maken over rommelige keukens, stroomuitval, en aangebrand eten. De ingrediënten voor je buiten menu zijn gemakkelijk te vinden in een plaatselijke supermarkt.

 

OFYR producten

De OFYR filosofie draait om twee kernbegrippen: originaliteit en innovatie. Ze werken aan hun onze eigen producten, en we doen onderzoek binnen de sector, en brengen zo een vernieuwende en functionele kijk op het buitenkoken. Ze willen oplossingen bieden om van het buitenleven te genieten – of dat nu een klein terras of een grote tuin is – we zijn er om je daarbij te helpen en om nuttige en originele producten te leveren. Van vuurkorven, bbq's en accessoires om het buiten koken makkelijker te maken, we denken graag dat ons assortiment allesomvattend is en alle eventualiteiten bij het buiten eten dekt. Producten van OFYR kopen is dus zeker een aanrader. 

Buiten koken is puur plezier. Het is de beste manier om een band op te bouwen met vrienden en familie zonder je zorgen te maken over rommelige keukens, stroomuitval, en aangebrand eten. De ingrediënten voor je buitenmenu zijn gemakkelijk te vinden in een plaatselijke supermarkt.

Dompelbaden

Een dompelbad is een bad dat met ijswater gevuld is. Het koude water wordt gebruikt om pijnlijke spieren te verzachten, ontstekingen te verminderen, ontstekingen te kalmeren die gepaard gaan met fibromyalgie, en de hersteltijd van spieren na een intense training te versnellen. Als je lichaam koud wordt, vernauwen de bloedvaten dicht bij de huid zich om de bloedcirculatie dichter bij je warme centrum te brengen. Tijdens het nemen van een ijsbad kan er een kleine impact zijn op het hart. Dit gebeurt omdat het hart moeite zou kunnen krijgen om voldoende zuurstof door het hele lichaam af te leveren omdat het harder moet werken om je kern warm te houden als je bloedvaten in diameter toenemen om opwarming van je extremiteiten mogelijk te maken als je lichaamstemperatuur daalt tijdens onderdompeling in een ijsbad. Een ijsbad kopen is dus een goed idee.

Laatste nieuws

In dezelfde categorie