Goede zorg voor uw belangrijkste zintuig

Hoewel het niet een alledaags punt van discussie is, vermoed ik dat veel mensen er toch wel eens over hebben gesproken. Liever blind of doof? Het is een enigszins naargeestig dilemma, maar tegelijk is het interessant omdat je erdoor gaat reflecteren op welk zintuig het meest waardevol voor is voor de mens. Persoonlijk vind ik mijn oren het belangrijkste. Dit komt doordat de meest waardevolle ervaringen via mijn oren tot mij komen. Mij geraakt voelen door mooie muziek bijvoorbeeld, of het getsjirp van krekels tijdens een late zomeravond. Nog belangrijker zijn natuurlijk de gesprekken met dierbaren. Ook hiervoor zijn oren cruciaal. Natuurlijk is het oog ook een fantastisch zintuig, maar toch staat het iets verder af van wat het leven écht belangrijk maakt dan mijn oren.

Veel mensen horen niet optimaal

Wat in dit licht opvallend is, is dat veel mensen het leven tegemoet treden met een verminderd gehoor. Wie slecht ziet, gaat even een brilletje halen. Voor gehoorproblemen is de drempel voor veel mensen iets hoger. Dit is zonde, want hierdoor mist u zoveel van wat het leven mooi maakt. U wilt een concert van Bach toch in een concertzaal met een optimale akoestiek beluisteren, en niet door de oordopjes van de Action? Nou, zo zou u ook het concert des levens moeten zien. Schroom daarom niet om u te orienteren op een geschikt hoortoestel, zodra u merkt dat u slechter hoort dan voorheen.

Een lagere drempel met een audicien aan huis

Oog Voor Oren heeft begrepen dat het voor veel mensen een drempel is om het filiaal van een audicien binnen te stappen. Wellicht bent u slecht ter been, of hebt u een andere reden waardoor dit een obstakel voor u is. Om deze reden bieden zij de mogelijkheid tot een audicien aan huis. Dit is niet alleen comfortabel voor u. Een ander voordeel is dat de audicien het hoorapparaat meteen kan aanpassen op de omgeving van uw huis. Eveneens plezierig is dat de audicien aan huis geheel vrijblijvend is. Het hoorapparaat zelf kunt u zes maanden vrijblijvend uitproberen. Oog voor Oren heeft niet eens een fysiek filiaal, en hierdoor kunnen ze de prijzen zo laag mogelijk houden. Geen enkele reden dus om uw oren, misschien wel het belangrijkste zintuig van de mens, nog langer te verwaarlozen. Het concert des levens wilt u immers niet beluisteren door de oordopjes van de Action, maar op de eerste rij van het Concertgebouw! Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een audicien aan huis!

Laatste nieuws

In dezelfde categorie