Een zomeroutfit voor elke dag en avond

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. We linken het al snel met warmte en vrijheid en dat zorgt ervoor dat we ons goed voelen. En dat goed voelen? Dat heeft natuurlijk ook te maken met hoe je eruitziet. Je voelt je beter als je je goed verzorgt en er tiptop uitziet. In deze blog vertel ik je over dé outfit waarmee je dat deze zomer sowieso doet. Het is een outfit voor iedere dag en elke zomerse gelegenheid. Lees je mee?

De basis

De basis is als het ware heel simpel. Met die basis kan je vervolgens alle kanten op en dat maakt weer dat je eigenlijk eindeloos veel variaties kan doen van iets wat in essentie hetzelfde is. Die basis bestaat uit shorts en een polo, doe daar lage schoenen onder en je bent eigenlijk al klaar. Een manier om te variëren is door verschillende polo shirts in huis te halen.

Overdag of ’s avonds

Een andere manier van variëren is door een avond en een dag variant te maken. Die dag variant bestaat uit een gekleurd poloshirt met jeans shorts eronder en witte gympen. Dan voor de avond vervang je het kleurrijke poloshirt met een neutraler exemplaar en ga je voor chino shorts in een neutrale kleur. In plaats van gympen doe je er chique instappers onder en zo creëer je een luchtige zomeroutfit die zeker niet misstaat in een restaurant of op de boulevard.

Accessoires maken de man

Je kleedt de outfit een beetje aan met wat accessoires. Dit kan een horloge zijn of een ander sieraad. Overdag kan je wellicht voor een leuk petje of hoedje gaan. Dat is niet alleen stijlvol maar ook praktisch, zo hoef je niet bang te zijn dat je hoofd verbrandt in de zomerzon. Hoe meer accessoires je toevoegt, des te drukker wordt je outfit. Kies het dus zorgvuldig uit en zorg dat de accessoires ook echt wat toevoegen aan je outfit en er juist niet aan af doen.

Voel je goed in je outfit

Als laatste is het deze zomer van enorm belang om te ontspannen. Iedereen heeft een stressvol jaar achter de rug maar de wereldsituatie lijkt langzaam op te klaren. En laten we eerlijk zijn, die outfit komt toch beter tot zijn recht als jij je er gelukkig in voelt. Laat het zonnetje op je gezicht stralen, voel je goed in de ultieme zomeroutfit en geniet van de zomer.

Laatste nieuws

In dezelfde categorie