Een avondje op de boulevard

Het is eindelijk zomer, de dagen duren langer en we voelen ons allemaal wat vrijer. Dat vrije gevoel uit zich in de dingen die we doen: het vieren van vakantie bijvoorbeeld. Maar ook in hoe we ons kleden. Tijd om een avondje te genieten van het strand en de stad, op de boulevard. We jagen achter dat zomerse gevoel aan. In deze blog vertel ik je hoe je dat kunt doen op zo’n avond. Lees je mee?

Elders of in eigen land

Veel Nederlanders zijn dit jaar thuisgebleven als het om de vakantie gaat. Heel begrijpelijk want de wereldsituatie is nog heel onzeker. Er zijn ook mensen die wel naar het buitenland zijn gegaan en ook daar valt wat voor te zeggen, mits dit voorzichtig gedaan wordt. In Nederland vind je de mooiste boulevard toch wel in Egmond aan Zee, je krijgt er een echt vakantiegevoel van. Maar er zijn ook andere plekken die je in ons eigen landje kan opzoeken voor dit gevoel. Als je in het buitenland bent, bijvoorbeeld in Zuid-Europa, dan hoef je meestal helemaal niet ver te zoeken voor een zomerse en gezellige boulevard. Met één blik op het internet of in een reisbrochure heb jij je bestemming voor die avond zo gevonden.

Helemaal gestyled

Een uitje voelt toch altijd specialer wanneer je je ervoor uitdost. Tijd dus om die Eterna Comfort Fit overhemden uit de kast te pakken en er een mooie lichte pantalon onder te gooien. Ga daaronder voor instapschoenen en zorg dat je haar goed zit. Ook als je niet voor een rondje op de boulevard gaat, staat deze outfit prachtig op elke soort zomeravond. Daarnaast kan je de instappers gemakkelijk uitdoen als je even met je tenen in het zand of de zee wilt en beweeg je je makkelijk in de rest van de outfit. Dat geeft helemaal een vrij gevoel.

Wandelingetje maken, vorkje prikken

Boulevards komen ’s avonds, als de temperatuur een beetje daalt, helemaal tot leven. Het is hartstikke leuk om daar even een wandelingetje te maken, over de stenen of over het strand. Je kijkt je ogen uit, winkeltjes zijn nog open, er lopen allerlei mensen rond en als je dan genoeg hebt van je wandelingetje en wel trek hebt gekregen, schuif je gewoon aan bij één van de vele terrasjes die vaak grenzen aan het strand. Daar eet je wat en neem je het zomerse en zorgeloze gevoel helemaal in je op. Jij hebt nu al zin in nog zo’n avond! Zullen we morgen weer gaan?

Laatste nieuws

In dezelfde categorie