Alle toevoegingen voor je tuin

Een tuin is een enorme luxe. Je hebt als het ware een extra kamer in de buitenlucht. Veel te vaak laten mensen die voor wat het is en dat is zonde want je kan er zo veel mooie dingen mee doen. In deze blog vertel ik je wat voor mooie extra’s je aan je tuin toe kan voegen om deze zo om te toveren tot een fijne plek. Lees je mee?

Hillhouttuin als oplossing

Laten we dan meteen bij het belangrijkste beginnen. Waar haal je de spullen voor deze make-over? Nou bij Hillhouttuin.nl. Op deze website hebben ze allerlei houten toevoegingen voor je tuin, van schuttingen tot tuinhuisjes en van veranda’s tot overkappingen. Omdat je alles hier kan vinden, maakt dat het klusproject makkelijker.

Een woonkamer buiten

Zoals ik al zei, is je tuin als een kamer buiten. En dit kan je ook echt letterlijk waar maken. Met een overkapping en een prachtige loungeset creeer je als het ware een kleine zitkamer buiten waar je in comfort kan ontspannen tijdens ieder seizoen omdat je ook beschut zit van de elementen. Of het nu de zon is of de regen, zelfs tijdens de kou kan je met een heater de warmte onder de overkapping brengen, zo blijft het behaaglijk.

Slim met groen

Veel mensen denken dat een tuin veel onderhoud vergt maar dat valt wel mee. Je moet het alleen slim aanpakken. Zo kan je kiezen voor kunstgras in plaats van een echt gazon. Dat scheelt onderhoud. Maar ook kan je jouw planten in bakken plaatsen om zo onkruid te beperken in de groei en daarmee ook de onderhoudslast laag te houden.

De indeling van de tuin

Afhankelijk van de grootte van je tuin, kan de indeling ook een groot verschil maken. De bakken voor planten, die je ook bij Hillhout kan vinden, kun je zo neerzetten om de boel een bepaalde vorm te geven. Dit kan de sfeer voor je tuin helemaal veranderen. Zo kan je jouw tuin in kleine deeltjes opdelen door de boel af te bakenen met perkjes, bloembakken of een horizontale schutting. Of het juist open houden door alles naar de randen te verplaatsen en daarmee de ruimte als het ware groter te maken.

Alles lekker opgeruimd

En als alles dan klaar is, is het fijn als het ook nog lekker opgeruimd is. al het tuingereedschap kan je kwijt in speciale opbergboxen voor de tuin. Die zijn bestand tegen het weer. En staan ook nog eens leuk!

Laatste nieuws

In dezelfde categorie