Dagverse producten • Vóór 10:00 besteld = vóór 17:00 in huis • Gratis bezorging boven €30 • Elke week nieuwe recepten! • Géén abonnement!

Over ons

Over ons

Aangenaam Thuis is er voor mensen die gezond en lekker willen koken, maar die weinig tijd of inspiratie hebben om elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Aangenaam Thuis stelt elke week een menu op, met daarop lekkere gevarieerde gerechten. De bereidingstijd van de recepten ligt tussen de 30 en 45 minuten.

Kies online de gerechten waar jij trek in hebt, voor hoeveel personen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Wij bezorgen de tas met daarin het recept en de bijbehorende ingrediënten bij je thuis, zodat je snel en eenvoudig aan de slag kunt. Daarbij kun je de tijden aangeven waarbinnen je de bezorging wilt hebben. Bestel je voor 10:00, dan kunnen we het dezelfde dag nog bij je bezorgen. Wij komen de tas dan bezorgen met onze elektrische bakfiets.

Aangenaam Thuis gaat, net als ons restaurant, voor duurzaamheid en natuurlijke voeding. We vermijden daarom producten die schadelijke E-nummers bevatten en maken gebruik van biologische en Fairtrade producten. Daarnaast gebruiken wij vis die in de groene zone van de viswijzer valt of MSC gekeurd is.

We maken het liefst gebruik van lokale leveranciers met dezelfde passie voor eten als wij. Op deze manier voorkomen we ook een hoop onnodige kilometers. Elke week zetten wij een lokale leverancier of product in het zonnetje. Bent u of weet u nog een leuke leverancier die wij zeker een keer moeten ontmoeten? Laat het ons gerust weten!

Je kunt zelf bepalen hoe en wanneer je van onze dienst gebruik maakt. Wij maken geen gebruik van abonnementen dus je kunt heel makkelijk een tas van Aangenaam Thuis uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit!

Het team van Aangenaam Thuis bestaat uit meerdere chefs die elke week de gerechten samenstellen en de tassen klaarmaken. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd te bereiken zijn voor vragen en opmerkingen via de mail of social media.

We zijn een beginnend bedrijf en om maximale kwaliteit te kunnen bieden hebben we ervoor gekozen om te starten met bezorging in groot Haarlem. Benieuwd of Aangenaam Thuis ook bij jou bezorgt? Klik hier en doe de postcode check!