Dagverse producten • Vóór 10:00 besteld = vóór 17:00 in huis • Gratis bezorging boven €30 • Elke week nieuwe recepten! • Géén abonnement!

Producten

Vlees en gevogelte

Net als in ons restaurant proberen we zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Biologisch vlees en gevogelte hebben een betere smaak en zijn afkomstig van dieren die niet met preventieve antibiotica zijn behandeld. We werken altijd met dagverse producten. De gerechten die in de tas zitten en met vlees zijn, zijn dus heerlijk vers en nagenoeg altijd biologisch. Wanneer dit een enkele keer niet het geval is, is het sowieso scharrelvlees.

Vis

Bij de keuze van onze producten kijken we altijd naar de meest verantwoorde mogelijkheid. In onze ogen zijn niet gekweekte vissen de mooiste optie, zowel in smaak als het leven dat de vis heeft gehad. Uiteraard willen we ook dat de visstand goed blijft en daarom kiezen we onze vis met of het MSC keurmerk of moet het in de groene zone vallen van de viswijzer. We werken met professionele vis leveranciers die dagelijks verse vis leveren!

Zuivel

De zuivelproducten zijn waar mogelijk biologisch en voor een groot deel Nederlandse bodem. Ook hier is het voor ons van belang dat de dieren een goed leven hebben en dat er geen hormonen of antibiotica gebruikt wordt om de productie zo hoog mogelijk te krijgen. Alle zuivelproducten in ons aanbod zijn zorgvuldig geselecteerd op smaak, duurzaamheid en authenticiteit. Daarnaast is de kwaliteit van producten voor ons belangrijk en bij een recept waarbij bijvoorbeeld Parmezaanse kaas nodig is, leveren we dan ook een stukje echte Parmezaanse kaas uit Italië.

Groente

Groenten zijn een belangrijk deel van onze voeding. Aangenaam Thuis selecteert haar groenten daarom zorgvuldig en met veel aandacht voor smaak, kleur en herkomst. We kopen voornamelijk groenten in die uit de regio afkomstig zijn. Hierdoor kunnen we in ons aanbod van groenten niet alleen voorzien in verse en eerlijk smakende groenten, maar ook in vergeten groenten zoals schorseneren, pastinaak of aardpeer.

Droogwaren

Granen worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en herkomst en zijn zoveel mogelijk biologisch en Fair trade. We vinden het leuk om gebruik te maken van minder bekende producten zoals glutenvrije quinoa of gierst.

Ook peulvruchten nemen we graag op in onze recepten. Deze zijn op herkomst en smaak geselecteerd en waar mogelijk biologisch.